W.G. den Heijer Vis- en Garnalengroothandel is een groot familiebedrijf die al sinds 1946 bestaat en is door de jaren heen flink gegroeid. Het moderne pand is gelokaliseerd in het mooie Scheveningen, waar je uitkijkt op de haven. Ons team bestaat uit een team van bijna 50 enthousiaste, hardwerkende collega’s met ieder zijn eigen takenpakket.

De sfeer onderling is informeel en iedereen gaat op een goede manier met elkaar om. Uiteraard zijn wij wel zakelijk naar onze klanten toe. Voor één van onze afdelingen zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega

[rescue_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]Fulltime collega die ons team komt versterken (m/v)[/rescue_box]

Aantal uren: 40 (ma t/m vrij, bereid afwisselend de zaterdagen te willen werken)

[rescue_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]De functie:[/rescue_box]

Je ontvangt klanten in onze verkoopruimte en helpt jouw collega(‘s) bij het picken van de orders en helpt bij het controleren van uitgaande bestellingen. Tevens zorg je ervoor dat de voorraad aangevuld wordt en op orde blijft.
Moet er iets bijbesteld worden? Dan onderneem je actie.
Klopt er een bestelling niet? Ook dat communiceer je met de anderen. Wij houden namelijk niet van ‘Nee-verkoop’ en de klanten zijn te allen tijde koning!
[rescue_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]Functie eisen:[/rescue_box]

– Recente- en of relevante werkervaring
– Beheersing van de Nederlandse taal voor het verwerken van de gegevens
– Is flexibel en kan afwisselend werken op de zaterdagen
[rescue_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]Secundaire arbeidsvoorwaarden:[/rescue_box]

Wij bieden een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van leeftijd- en of werkervaring. Tevens bieden wij overwerktoeslagen, volledige WIA-WGA verzekering, pensioenbijdrage en 25 vakantiedagen.
[rescue_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]Contact:[/rescue_box]

Ben jij wie we zoeken? Bel naar 070-3547500 of mail jouw cv/motivatie naar personeelszaken@wgdenheijer.nl.

Translate »