Vacature(s)
Wij hebben op dit moment onderstaande vacature(s) open staan:

VACATURE CHAUFFEUR:Klik hier

VACATURE DIEPVRIES MEDEWERKER: Klik hier

VACATURE HAL MEDEWERKER:

Enthousiaste collega voor het team (m/v)

Aantal uren: 40 (ma t/m vrij, bereid afwisselend de za te willen werken)
Periode: per direct

W.G. den Heijer Vis- en Garnalengroothandel is een groot familiebedrijf die al sinds 1946 bestaat en is door de jaren heen flink gegroeid. Het prachtige glazen pand is gelokaliseerd in het mooie Scheveningen, waar je uitkijkt op de haven. Ons team bestaat uit …. enthousiaste, hardwerkende collega’s met ieder zijn eigen takenpakket. De sfeer onderling is informeel en iedereen gaat op een goede manier met elkaar om. Uiteraard zijn wij wel zakelijk naar onze klanten toe.

Voor onze Pick-order team zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega om ons team te komen versterken. Iemand die houdt van uitdaging in het werk en plezier heeft in wat hij/zij doet. Een collega die het geen probleem vindt de mouwen op te stropen en ook bereid is de zaterdagen te willen werken.

De functie:
Je zal werkzaam zijn in de grote verwerkingshal. Je ontvangt de binnenkomende goederen en verwerkt deze conform de kwaliteitsnormen. De afdeling verkoop geeft jou de bestelbonnen met aanvragen voor al onze soorten verse vis, deze aanvragen komen uit o.a. diverse groothandel, detailhandel, supermarkten en restaurants vanuit heel Nederland. De bedoeling is dat jij deze bestellingen bij elkaar pakt en klaar legt voor de chauffeur om weg te brengen. Je zorgt er hierbij wel voor dat de productieruimte op orde en vooral hygiënisch blijft. Lijkt het je leuk om te leren vis fileren? Ook dat is zeker mogelijk, je zal dan door 1 van je mede collega’s opgeleid worden.

Functie eisen:
• Recente- en of relevante werkervaring
• Kennis van vis is een pre
• Beheersing van de Nederlandse taal
• Afwisselend werken op de zaterdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van leeftijd- en of werkervaring. Tevens bieden wij overwerktoeslagen, volledige WIA-WGA verzekering, pensioenbijdrage en 25 vakantiedagen.

Contact:
Interesse ? Bel 070-3547500, afdeling personeelszaken of mail jouw cv/motivatie naar personeelszaken@wgdenheijer.nl.