Voor Kees den Heijer ging geen zee te hoog. Bewapend met slechts een telraam en een afbeelding van een garnaal, trok hij reeds in de jaren ’60 naar China om garnalen in te kopen.

Door zelf aan de productielijnen plaats te nemen, wist Kees hoogstpersoonlijk de kwaliteit te borgen. Deze zorg verdiende een merk met internationale aanspraak: High Seas.

De producten van de High Seas lijn zijn te herkennen aan de kenmerkende blauwe verpakkingen. High Seas staat voor een eerlijk, hoogstaand product, waarvan de kwaliteit aan onze hoogste eisen moet voldoen, tegen de juiste prijs. Niet voor niets verbinden wij pas ons eigen merk aan een product, na een zorgvuldige selectie van herkomst, producent en kwaliteit.

De producten binnen de High Seas lijn vinden hun herkomst in meerdere windstreken. De witpootgarnalen komen voornamelijk uit India, maar de tijgergarnalen worden gesourced in Bangladesh, de inktvis komt voornamelijk uit China evenals de tilapia. De krab uit Thailand en de pangasius wordt gekweekt in Vietnam.  De Afrikaanse tongfilet komt uit Gambia en Senegal, en de diepvries tonijn en zwaardvis komen uit Indonesië. Iets dichter bij huis wordt in Urk gerookte zalm voor de High Seas lijn geproduceerd.

Door de jaren heen is er veel veranderd; het assortiment is gegroeid van uitsluitend garnalen naar het volledige gamma van seafood. Wat echter hetzelfde is gebleven, is de garantie van zorg waarmee de producten zijn geselecteerd, en kwaliteit waar u als klant op kan bouwen.

High Seas, daadwerkelijk ‘another word for quality’.

.

Translate »