Vol trots kunnen wij u mededelen dat het BRC-certificaat wederom met succes afgerond is! Met het BRC-certificaat staan wij op de bovenste trede van de voedselveiligheidsladder.
Dit wil zeggen dat wij als bedrijf voldoen aan de hoogste eisen omtrent voedselveiligheid.

BRC (British Retail Consortium) Global Standards is een voedselveiligheids- en kwaliteitscertificeringprogramma dat gebruikt wordt door meer dan 23.000 gecertificeerde leveranciers in 123 landen. Het bezit van een BRC-certificaat toont aan dat uw organisatie voldoet aan de voedselveiligheidseisen van het British Retail Consortium. Het behalen van deze certificering vraagt om expertise en daadkracht in alle onderdelen van de BRC-normeis.

De normeis is opgebouwd uit de volgende hoofdstukken;

Betrokkenheid van het management
HACCP-voedselveiligheidsplan
Voedselveiligheid en kwaliteitsbeleid
Vestigingsnormen
Productbeheersing
Procesbeheersing
Personeel

Tijdens de BRC-audit zijn wij grondig doorzocht. Op de eerste dag van de audit werd onder andere ons complete handboek doorgenomen en een ronde gemaakt door ons pand en zodanig beoordeeld en op de tweede dag werd ons bedrijf gecontroleerd op alle aspecten die te maken hebben met voedselveiligheid.

Aan het einde van 2e dag werd de totaalbalans opgemaakt, met wederom goed nieuws onderaan de streep. Wij hebben het certificaat behaald met de AA status, en we kunnen nu als bedrijf verder doorgroeien naar een organisatie waarin voedselveiligheid hoog in het vaandel staat.

Translate »