Met onze Heyco garnalen is het echt smullen geblazen. Hieronder vindt u een gerecht waarmee u uw partner, uw gasten of gewoon uzelf eens lekker en gezond kunt verrassen.
Vissoep met Hollandse garnalen
Ingrediënten voor 4 personen:
– 250 gr Heyco – Hollandse garnalen
– 250 gr kabeljauwfilet
– 1,5 liter visbouillon
– 1 rode paprika
– 1 prei
– 1 rode ui
– 1 teentje knoflook
– 1 blik tomaten (in blokjes)
– 10 zwarte olijven
– bieslook
– cayennepeper
– zout
– versgemalen peper
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de paprika en de ui in kleine stukjes. Fruit de ui, paprika en knoflook in een beetje olie. Voeg de bouillon en tomaten (met sap) toe en laat dit 5 minuten koken. Pureer vervolgens de soep met een blender.
Doe de soep terug in de pan en voeg de in ringetjes gesneden prei toe. Breng het weer aan de kook en laat 5 minuten doorkoken. Snijd de kabeljauw in blokjes. Leg ze in de soep en laat de soep 2 minuten zachtjes koken. Breng de soep pittig op smaak met zout, peper en de cayennepeper. Laat de garnalen in de soep warm worden.