Naar de inhoud springen
W.G. den Heijer & Zn b.v.
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)

Vissers zijn tegenwoordig verplicht om te registreren in welk gebied zij vissen en in welk gebied de vis is gevangen. Op deze manier is altijd na te gaan waar de vis vandaan is gekomen.

De Food and Agricultural Organisation (FAO) heeft de wereldkaart ingedeeld in verschillende zones en deze genummerd.
Aan de hand van het nummer op de verpakkingen kunt u dus precies zien, waar de vis vandaan komt.

Voor een gekweekte vissoort of een vissoort die gevangen is in zoet water, is de vermelding van het land van oorsprong verplicht.

vangstgebied

Area 18: de Noordelijke IJszee
Area 21: het noordwestelijke deel van de Atlantische Oceaan
Area 27: het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan
Area 31: het westelijke deel van de Atlantische Oceaan
Area 34: het centraal-oostelijk deel van de Atlantische Oceaan
Area 37: de Middellandse Zee en de Zwarte Zee
Area 41: het zuidwestelijke deel van de Atlantische Oceaan
Area 47: het zuidoostelijke deel van de Atlantische Oceaan
Area 48: de Antarctische deel van de Atlantische Oceaan
Area 51: het westelijke deel van de Indische Oceaan
Area 57: het oostelijk deel van de Indische Oceaan
Area 58: de Antarctische en Zuidelijke delen van de Indische Oceaan
Area 61: het noordwestelijke deel van de Stille Oceaan
Area 67: het noordoostelijke deel van de Stille Oceaan
Area 71: het westelijke centrale deel van de Stille Oceaan
Area 77: het centraal-oostelijk deel van de Stille Oceaan
Area 81: het zuidwestelijke deel van de Stille Oceaan
Area 87: het zuidoostelijke deel van de Stille Oceaan
Area 88: de Antarctische deel van de Stille Oceaan

Om nog meer te voldoen aan de vraag, wordt er specifieker gevraagd waar de vis vandaan komt.
De meest voorkomende gebieden (FAO 27 en FAO37) zijn hieronder gespecificeerd:

FAO 27 Noordoostelijk deel Atlantische Oceaan en Oostzee
27.1 Barentszzee
27.2 Noorse Zee
27.3 Oostzee
27.4 Noordzee
27.5 IJsland en Faeröer Eilanden
27.6 ten westen van Schotland
27.7 Kanaal en de Keltische Zee
27,8 Golf van Biskaje
27.9 Ten westen van Portugal
27.10 Azoren
27.12 Ten noorden van de Azoren
27.14 Oost-Groenland

FAO 37 Middellandse Zee en Zwarte Zee
37,1 Westelijke Middellandse Zee
37.2 Centraal Middellandse Zee
37.3 Oostelijk Middellandse Zee
37.4 Zwarte Zee

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Send email Mail
Print Print
0
Total Shares
AANGEPASTE TIJDEN
Laatste berichten
  • VACATURE: VERKOOPMEDEWERKER
  • AANGEPASTE TIJDEN DECEMBER
  • WINACTIE: FILM JE FAVORIETE NOORDZEEVISGERECHT.
Nieuwsbrief
Recepten
  • Recepten met Garnalen
  • Recepten met Kabeljauw
  • Recepten met Zalm
Diversen
  • Transport Den Heijer
  • Voedingswaarden
Overige
  • Afkortingen
  • Over de garnaal
  • Vangst gebieden
  • Viskalender
  • Vangst technieken
Informatie

Vissershavenweg 50
2583 DK Scheveningen

Verkoopruimte:
Maandag t/m vrijdag:
van 06.00 uur tot 13.00 uur.
Zaterdag:
van 05.00 uur tot 11.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u dit goed vindt, indien niet dan horen wij dit graag . Akkoord. Reject
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Niet-noodzakelijk

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.