VACATURE: diepvries medewerker

Category : Nieuws

Fulltime collega die ons team komt versterken (m/v)
Aantal uren: 40 (ma t/m vrij, bereid afwisselend de zaterdagen te willen werken)
Periode: op korte termijn

W.G. den Heijer Vis- en Garnalengroothandel is een groot familiebedrijf die al sinds 1946 bestaat en is door de jaren heen flink gegroeid. Het moderne pand is gelokaliseerd in het mooie Scheveningen, waar je uitkijkt op de haven. Ons team bestaat uit een team van bijna 50 enthousiaste, hardwerkende collega’s met ieder zijn eigen takenpakket. De sfeer onderling is informeel en iedereen gaat op een goede manier met elkaar om. Uiteraard zijn wij wel zakelijk naar onze klanten toe.
De functie:
Voor één van onze afdelingen

diepvries/magazijn

zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega.
Wat houdt jouw rol in?
Je ontvangt de binnenkomende diepvries producten, zoals de garnalen en andere diepvries vis en helpt jouw collega(‘s) bij het laden en lossen hiervan. Vervolgens verwerk je deze goederen conform de kwaliteitsnormen. Tevens zorg je ervoor dat de voorraad altijd aangevuld en op orde blijft, dit doe je o.a. door middel van ons scan-systeem. Jij bent volledig verantwoordelijk voor het overzicht hiervan en doet dit met veel zorgvuldigheid en plezier!
Moet er iets bijbesteld worden? Dan onderneem je actie.
Klopt er een bestelling niet? Ook dat communiceer je met de anderen. Wij houden namelijk niet van ‘Nee-verkoop’ en de klanten zijn te allen tijde koning!

Functie eisen:
– Recente- en of relevante werkervaring
– In het bezit zijn van een geldig Vorkheftruckdiploma is een must
– Beheersing van de Nederlandse taal voor het verwerken van de gegevens
– Is flexibel en kan afwisselend werken op de zaterdagen
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van leeftijd- en of werkervaring. Tevens bieden wij overwerktoeslagen, volledige WIA-WGA verzekering, pensioenbijdrage en 25 vakantiedagen.
Contact:
Ben jij wie we zoeken? Bel 070-3547500 of mail jouw cv/motivatie naar personeelszaken@wgdenheijer.nl.