Naar de inhoud springen
W.G. den Heijer & Zn b.v.
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)

Hieronder vindt u een aantal heerlijke recepten met Garnalen waarmee u uw partner, uw gasten of gewoon uzelf eens lekker en gezond kunt verrassen.

Gegratineerde zalmfilet met kerrieroom.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de zalmfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en leg de zalmfilets erop. Verkruimel de geitenkaas. Roer het kerriepoeder door de crème fraîche en voeg zout en peper naar smaak toe. Strijk de kerrieroom uit over de zalmfilets en verdeel de geitenkaas en pijnboompitten erover. Schuif de bakplaat 15 cm onder het hete grillelement en laat de zalmfilets in ongeveer 8 minuten lichtbruin kleuren en net aan gaar worden. Verwijder intussen de harde steeltjes van de waterkers. Schep de zalmfilets op vier warme borden, verdeel de waterkers eromheen en sprenkel de dressing erover.
Lekker met krielaardappeltjes.

Gebakken zalm met peterselietapenade en tagliatelle.
Spoel de zalmfilets af onder koud stromend water en dep ze droog. Was de citroen en de sinaasappel en rasp 1 eetlepel van de citroenschil en 1 eetlepel van de sinaasappelschil. Meng de peterselie met citroenrasp, sinaasappelrasp, 2 geperste teentjes knoflook, peper, zout en kappertjes. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg 1 eetlepel olijfolie aan het kookvocht toe. Verhit in een grote koekenpan de boter en 1 eetlepel olijfolie. Bak hierin de zalmfilets goudbruin aan beide kanten in 6 ongeveer minuten. Serveer de zalm, overdekt met de peterselietapenade op een bedje van tagliatelle aangemaakt met een gefruit uitje en een lepeltje olijfolie.

Roergebakken zalm met broccoli en cashewnoten.
Was de zalmfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de zalmfilet in blokjes van 5 cm. Kook ondertussen de broccoliroosjes in 5-6 minuten in een flinke laag water met een snufje zout gaar, afgieten en uit laten lekken. Pers de knoflook. Verhit de olie in een wok of diepe braadpan tot deze begint te dampen. Voeg de stukjes zalm met de knoflook en de geraspte citroenschil toe en roerbak ze voorzichtig omscheppend 3 minuten. Voeg de broccoliroosjes en de boter aan de zalm toe en bak ze 1 minuut voorzichtig omscheppend mee. Voeg zout en peper naar smaak toe, met het citroensap en de cashewnoten. Direct serveren.

De bovenstaande recepten zijn o.a. afkomstig van visrecepten.nl.
Heeft u ook een goed recept en wilt u die delen met ons? Stuur uw recept op via ons contact formulier.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Send email Mail
Print Print
0
Total Shares
AANGEPASTE TIJDEN
Laatste berichten
  • VACATURE: VERKOOPMEDEWERKER
  • AANGEPASTE TIJDEN DECEMBER
  • WINACTIE: FILM JE FAVORIETE NOORDZEEVISGERECHT.
Nieuwsbrief
Recepten
  • Recepten met Garnalen
  • Recepten met Kabeljauw
  • Recepten met Zalm
Diversen
  • Transport Den Heijer
  • Voedingswaarden
Overige
  • Afkortingen
  • Over de garnaal
  • Vangst gebieden
  • Viskalender
  • Vangst technieken
Informatie

Vissershavenweg 50
2583 DK Scheveningen

Verkoopruimte:
Maandag t/m vrijdag:
van 06.00 uur tot 13.00 uur.
Zaterdag:
van 05.00 uur tot 11.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u dit goed vindt, indien niet dan horen wij dit graag . Akkoord. Reject
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Niet-noodzakelijk

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.