NIEUWE VACATURE: HAL MEDEWERKER.

W.G. den Heijer & Zn is een familiebedrijf, welke in 1946 begon als een viswinkel in Scheveningen. Vandaag de dag is W.G. den Heijer & Zn gevestigd direct aan de Scheveningse Vissershaven.
Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationale visgroothandel, met de capaciteit om aan de vraag van de moderne food professionals te kunnen voldoen. Op dagelijkse basis zetten wij ons met een team van enthousiaste, hardwerkende collega’s in om onze klanten van de beste service te voorzien.

Functie:

ORDERPICKER MAGAZIJNMEDEWERKER 40 UUR

Jij bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en voorbereiden van orders voor klanten. Je houdt je bezig met de ontvangst, opslag en het verzendklaar maken van goederen. Je bent graag fysiek bezig en met jouw positieve drive draag je bij aan de energieke werksfeer.
Moet er iets bijbesteld worden? Dan onderneem je actie. Klopt er een bestelling niet? Ook dat communiceer je met de anderen. Wij houden namelijk niet van ‘Nee-verkoop’ en de klanten zijn te allen tijde koning!

Taken:

– Samenstellen en klaarzetten van orders voor transport
– Assisteren bij het in-/uitladen van het transport.
– Opruimen en schoonmaken van de hal en productieruimtes

Wat hebben wij te bieden:

– Een goed salaris met extra vergoedingen voor overwerk
– Afwisselend werk
– Een goeie werksfeer met je collega’s
– 25 vakantiedagen
– Pensioenbijdrage

Wat verwachten wij van jou:

– Teamgeest, goed in samenwerken
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Je bent in staat hard te werken
– Ervaring met werken in de vis of interesse hierin
– Zorgvuldig te werk


Is deze vacature passend bij jou? Dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met Wim de Jong (070) 3547500 of stuur even een email met je contactgegevens naar personeelszaken@wgdenheijer.nl