Naar de inhoud springen
W.G. den Heijer & Zn b.v.
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)
Kwaliteitszorgsysteem

Bij W. G. den Heijer wordt een kwaliteitszorgsysteem (BRC) gehanteerd op basis van de HACCP principes. De risico’s zijn in kaart gebracht, geanalyseerd en op de kritische punten zijn strikte controles ingevoerd. Het kwaliteitszorgsysteem wordt jaarlijks door KIWA getoetst. Daarnaast vindt er met regelmaat controle plaats door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en komen onze klanten een audit uitvoeren.

Controle

Het controleproces begint bij de ontvangst van de vis vanaf de afslag. Op regelmatige basis worden er microbiologische analyses uitgevoerd door vooraanstaande laboratoria, zoals Silliker. Ook tijdens de opslag in het koelhuis en bij het afleveren van onze producten vinden er controles plaats.

Hygiëne

Bij W. G. den Heijer werken wij volgens strenge hygiënische normen. De productie afdelingen worden dagelijks gereinigd en gedesinfecteerd. Goede persoonlijke hygiëne is een vereiste. Het personeel draagt elke dag schone bedrijfskleding en door het hele bedrijf zijn handwas en desinfectie stations aanwezig.
Kratten en kisten worden in onze eigen krattenwasserij gereinigd en gedesinfecteerd.

Koeling

De juiste koeling van de producten is cruciaal, zowel tijdens de verwerking, het verpakken en de distributie. Hiermee wordt de uitgroei van micro-organismen geremd.

Verpakking

Alle verse producten worden in kisten of EPS dozen aangeleverd. De verpakkingen bevatten bij binnenkomst ijs en/of koelelementen. Indien nodig wordt bij ge-ijst voordat de producten de koeling in gaan. Indien de producten worden herverdeeld worden eenmalige EPS dozen met vers ijs gebruikt.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Send email Mail
Print Print
0
Total Shares
AANGEPASTE TIJDEN
Laatste berichten
  • VACATURE: VERKOOPMEDEWERKER
  • AANGEPASTE TIJDEN DECEMBER
  • WINACTIE: FILM JE FAVORIETE NOORDZEEVISGERECHT.
Nieuwsbrief
Recepten
  • Recepten met Garnalen
  • Recepten met Kabeljauw
  • Recepten met Zalm
Diversen
  • Transport Den Heijer
  • Voedingswaarden
Overige
  • Afkortingen
  • Over de garnaal
  • Vangst gebieden
  • Viskalender
  • Vangst technieken
Informatie

Vissershavenweg 50
2583 DK Scheveningen

Verkoopruimte:
Maandag t/m vrijdag:
van 06.00 uur tot 13.00 uur.
Zaterdag:
van 05.00 uur tot 11.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u dit goed vindt, indien niet dan horen wij dit graag . Akkoord. Reject
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Niet-noodzakelijk

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.