Naar de inhoud springen
W.G. den Heijer & Zn b.v.
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)
  • Nieuws
  • Kwaliteit
    • Codering / Etikettering
    • Certificering
    • Hygiëne
    • Kwaliteit
    • Track & Trace
  • Producten
    • Heyco Gold
    • Diepvries Garnalen
    • Diepvries vis
    • Gerookte waren
    • Garnalen
    • Haring producten
    • Kaviaar en surrogaten
    • Mosselen en Oesters
    • Schaal- en schelpdieren
    • Verse vis
    • Overige produkten
  • Verkoopruimte
  • Contact
    • Contact
    • Route
    • Voorwaarden
    • Privacybeleid/Dislcaimer
  • Vacature(s)

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1946 zijn we uitgegroeid van een kleine onderneming op 80m², tot een uiterst modern geoutilleerd bedrijf op 7100m² met 50 medewerkers.

Den Heijer Garnalen is van oudsher gespecialiseerd in een uitzonderlijk compleet assortiment garnalen en visproducten uit alle zeeën en rivieren van de wereld.

Klantgericht denken en doen, staan bij ons voorop.Dat begint met constante, strenge kwaliteitscontroles waar ook ter wereld.

Ons bedrijf beschikt over moderne koel- en vriesfaciliteiten. Deze technische middelen moeten direct, en economisch verantwoord, bijdragen aan de kwaliteit van onze producten, waarbij we nauwgezet de geldende normen voor de voedingsindustrie volgen.

Door een uitgekiend voorraad beheer is nagenoeg elke bestelling direct leverbaar.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Send email Mail
Print Print
0
Total Shares
Kookboek deel 2 is uit!
Laatste berichten
  • VIS VAN DE MAAND MAART = MAKREEL
  • ZALM IS NUMMER 1 BIJ SCHEVENINGSE GROOTHANDEL.
  • 15 JUNI: VEILING EERSTE VAATJE HOLLANDSE NIEUWE.
Nieuwsbrief
Recepten
  • Recepten met Garnalen
  • Recepten met Kabeljauw
  • Recepten met Zalm
Diversen
  • Transport Den Heijer
  • Voedingswaarden
Overige
  • Afkortingen
  • Over de garnaal
  • Vangst gebieden
  • Viskalender
  • Vangst technieken
Informatie

Vissershavenweg 50
2583 DK Scheveningen

Verkoopruimte:
Maandag t/m vrijdag:
van 06.00 uur tot 13.00 uur.
Zaterdag:
van 05.00 uur tot 11.00 uur.

Tel: 070 – 3547500

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u dit goed vindt, indien niet dan horen wij dit graag . Akkoord. Reject
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SAVE & ACCEPT